S&H

bendi.jpg Det sociala samspelet mellan hundar är oerhört avancerad och därmed väldig fascinerande.

När din hund får umgås med andra hundar, djur och människor utvecklar den sitt medfödda förmåga att anpassa sig till alla möjliga situationer. Din hund blir säkrare i dess egna samt andras beteenden och därmed ökar självförtroendet.

Hur mer erfaren din hund är desto starkare din hunds inre trygghet är. En trygg hund är en hund som mår bra!

På mina träffar socialisering & hundspråk (S&H) är hundarna lösa där de umgås de fritt med varandra. Området är stort och fri från trafik och delvis inhägnad.

Under kursens gång förklarar jag hundarnas beteende och kan du ställa dina frågor. Jag har grupper för unga valpar och mindre hundar och grupper för lite större hundar.

På denna kurs kommer hundar som tycker om andra hundar. Skällande, osäkra eller oerfarna hundar får gärna komma, det gör inget om de är lite ovana och nervösa.

Kursen är inte till för hundar med allvarliga beteendeproblem där det finns risk de skadar de andra deltagande hundar.

Anmäl dig till min gratis sms-tjänst för att få informeration om kommande träffarna. Skicka ett sms till 072-1861378 och ange ditt fullständiga namn samt hundens namn samt “S&H”. Du kan då fortsättningsvis även boka dina träffar via sms.

Kommande träffar
varje helg fram till januari 2019. Anmäl dig till min gratis sms-tjänst för att veta vilka grupper står planerade och när.